Sponsorit

OMT-klinikka

Omt-klinikka huolehtii fysikaalisista hoidoista ja on toiminut korvaamattomana apuna vammojen ennaltaehkäisyssä sekä hoidossa! Kiitos omt-klinikka ja Jukka Ritola yhteistyöstä.


Kalevalainen jäsenkorjaaja Susanna Paasila 

Kalevalainen jäsenkorjaaja Susanna on tuonut korvaamattoman avun hoitamalla nuoren heittäjän kipeitä paikkoja kuntoon. Kiitos Susanna yhteistyöstä!


Rauanheimo  

Rauanheimo on kokkolalainen logistiikkayritys. Hienoa saada tukea paikalliselta yritykseltä. Taloudellinen tuki on erittäin tärkeää huipulle suunnatessa!


Adolf Lahti

Adolf Lahti tarjoaa kokonaisvaltaisia, asiakaskohtaisesti kohdennettuja logistiikka- ja konepalveluratkaisuja metsäteollisuudelle, kaivosalalle, kemianteollisuudelle ja kaupalle.


Seritec

Seritec huolehtii logojen painatuksesta kilpailu- ja treenivaatteisiini. 


Sokos Hotels

Sokos Hotels huolehtii majoituksesta pidemmillä kilpailureissuilla. Kiitos Sokos Hotels:lle sponsoroinnista!


Pyöräliike Lybäck

Pyöräily on itselle myös keihäänheiton ohella harrastus, joka on lähellä sydäntä. Usein lepopäivinä käyn hurauttamassa lenkin maastopyörällä ja muutenkin pyörä on tärkeä kulkupeli arjessa. Kiitokset Pyöräliike Lybäckille nuoren urheilijan tukemisesta! 


M-Creatiw

Marjatta toimii managerinani ja on korvaamaton apu edistämässä urheilu-uraani, kiitos!


Pörhön autoliike Oy

Kiitokset Pörhön autoliikkeelle yhteistyöstä ja tervetuloa mukaan tiimiin!


Hieroja Joakim Talus

Joka viikko käyn huoltamassa urheilijan tärkeimmän työvälineen eli oman kropan Joakimin luona. Suuret kiitokset Jockelle yhteistyöstä, sillä kehonhuolto on yhtä tärkeää kuin kovat treenitkin!